jeugd 10-12 jaar

100% Love


Tara en Lot zijn hartsvriendinnen maar... Tara is verhuisd naar Parijs en Lot gaat voor het eerst naar de brugklas. Voor beide meiden gebeuren er dus een hoop spannende nieuwe dingen. Maar hoe moet dat nou, nu ze zo ver uit elkaar wonen? Gelukkig is er e-mail. Ze bespreken via mail alles met elkaar en wij mogen meelezen!


Tara heeft al vaak gezoend en kan iedere jongen krijgen die ze hebben wilt. Lot heeft nog nooit een vriendje gehad laat staan dat ze gezoend heeft. Eigenlijk vind ze het ook doodeng, wat moet ze doen als een jongen haar wilt zoenen? En nu is ze verliefd op Max, maar die ziet haar niet staan.
Tara is wel een lekkere flirt maar is nog nooit verliefd geweest, ze weet niet hoe dat voelt. Het is voor alletwee dan ook heel spannend als Lot gezoend heeft (maar niet met Max) en Tara smoorverliefd is. Ze mailen zich gek naar elkaar. Maar Lot is nog steeds verliefd op Max, hoe kan ze nou zorgen dat Max haar ook leuk gaat vinden.
Tara geeft haar advies, maar of dat allemaal nou zo goed uitpakt?? Ondertussen moet Tara wennen aan het leven in Frankrijk, ze spreekt de taal niet goed, haar ouders zijn haast nooit thuis en ze is superverliefd op Julien...


Leuk meidenboek. Alles draait om jongens, kleren, schoenen, tassen, een beetje om school maar vooral om de vriendschap tussen de twee girls.


Hardcover | 96 Pagina's | de Fontein Jeugd ISBN: 9026112513 vanaf 10 jaar

© Dettie, mei 2007

Reageren? Klik hier!