Baby- en peuterboeken 0-3 jaar

Noortje in de lente
Annemarie van der Heijden


Als je peuter bent heb je een hele wereld om te ontdekken. Alles is nieuw! En als je bedenkt dat de lente eigenlijk ieder jaar opnieuw voor iedereen nieuw is, dan snap je wel dat ook voor Noortje veel te ontdekken valt!


Buiten is het helemaal anders na de koude winter: alles wordt groen, en er verschijnen bloemetjes, waarbij dan weer van die leuke kleine fladderende beestjes te zien zijn. Vogeltjes zingen ineens dat het een lieve lust is, en er komen jonge dieren: kleine eendjes, die je maar beter niet aanraakt, en zachte lammetjes, die je misschien wel mag knuffelen.
Wat is er veel te beleven en te zien. En te horen en te ruiken…
Noortje bekijkt het allemaal met een blije lach en ze vertelt haar pop Bibi, Poes en de hond Boef over wat ze ziet.


Dit boekje verschijnt in een reeks verhaaltjes over de peuter Noortje.
In dit boekje heeft Noortje een constante grote glimlach, net als haar vriendjes. Het boek heeft dan ook een vrolijke uitstraling. Maar natuurlijk: het is lente!
En  de lente is iets om heel blij van te worden!
Dus geniet samen met Noortje van dit fijne seizoen.


Annemarie van der Heijden (Wijchen, 1972) studeerde in 1996 af aan de Hoge Laboratorium School in Nijmegen, in de richting Biochemie. Sinds die tijd is ze werkzaam als research analiste aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De geboorte van haar eerste kind deed haar de pen pakken voor een eerste boekje. Het werd door vele andere gevolgd.


ISBN 9789044850871| Hardcover | 24 Pagina's | Uitgeverij Clavis | mei 2023
Afmeting 19,2 x 19,4 cm | Leeftijd 2+

© Marjo, 21 mei 2023

Lees de reacties op het forum en/of reageer, klik HIER