Baby- en peuterboeken 0-3 jaar

Germano Zullo & Albertine

Een dagje aan zee


Er valt veel te zien aan en in zee zoals je in dit boek kan zien.
Het boek heeft stevige kartonnen bladzijden en elke bladzijde heeft een thema.
Het boek heeft geen tekst maar de tekeningen vormen het verhaal.


Op de eerste bladzijde zie je allemaal mensen en dieren in zee. Ze beleven daar van alles. Een man vindt een briefje in een fles. Een ander ligt lekker te luieren in een opblaasstoel. Weer een ander leest een boek "Het geheim van de golven". Een fotomodel wordt gefotografeerd en twee andere mensen maken muziek. Een moeder zoekt haar zoon, een muisje komt aangevaren op een vlotje met zijn koffertje, een zeemeermin is lekker aan het zwemmen en maanmannetjes vliegen boven zee net als batman!
Al deze figuren komen terug op de volgende bladzijden.
Bladzijde 2 is op het strand. De man leest het briefje, het fotomodel poseert op een mooie handdoek, de muis loopt met zijn koffertje over het strand. De man leest een boek getiteld "De geheimen van het zand" en de maanmannetjes zijn geland op het strand...
Zo komen we iedereen tegen in het hotel, op de boulevard, in het zeemuseum, in het pretpark en op een dansavond.


Waar gaat het muisje naartoe? Vindt de moeder haar zoontje? Vinden de maanmannetjes het leuk aan het strand? Welk boek leest de man op de volgende bladzijden? Wat stond er op het briefje in de fles? Waar heeft batman het zo druk mee? enz. enz.
Dit kan je allemaal te weten komen op de volgende bladzijden.
Het is geweldig leuk gedaan. Door het grote formaat komen de illustraties mooi tot zijn recht. Een lekker vrolijk boek met grappige en kleurrijke afbeeldingen. Een aanrader!


Germano Zullo woont en werkt in Zwitserland. Hij heeft na de heao twee jaar door Europa gereisd om zich daarna zich te vestigen als accountant. Sinds 1996 maakt hij samen met zijn vrouw Albertine kinderboeken.


ISBN 9789046803783 ISBN10 9046803783 Uitgever Nieuw Amsterdam Bindwijze Harde kaft Verschijningsdatum april 2008 Formaat 340 x 260 x 15 mm. Leeftijd 0-3

© Dettie, juni 2008

Reageren? Klik hier!